10 fredags facts om mig - Blondetoner
Hverdagsglimt

10 fredags facts om mig

image

Det er efterhånden gået hen og blevet en helt trend at fortælle lidt om sig selv, dele ud af sine små hemmeligheder, eller blot smide et par facts på bordet.. Noget bliver vel en trend, når tilstrækkelig mange mennesker går i samme retning.

Jeg synes selv, at det kan være ret hyggeligt at læse lidt om personen bag en profil eller blog. Man lærer dem lidt at kende, uden at kende dem, hvis det giver mening. Hvis i vil dele nogle sjove, skøre, almindelig facts, så vær ikke bleg for at dele ud.. I kan altid smide en kommentar:)

Når, men nu har jeg besluttet mig for, at gå med mængden og dele 10 ting om mig selv.

Jeg er 26 år og det skræmmer mig lidt, at være tættere på de 30 end de 20.. Eller rettere sagt så skræmmer det mig meget.. Jeg ved ike hvorfor. Måske der lyde værre end det er, måske er det bare ren indbildning.. Jeg har bare sat mig i hovedet, at 30 er gammelt, Sorry til alle jer der er fyldt 30, jeg er sikker på mit syn ændre sig, når jeg selv fylder 30.. Koldt vandt i blodet og så må jeg nyde mine sidste år i 20’erne. Skidt pyt, alder er bare et tal og jeg panikker vist bare lidt unødigt..:)

Jeg elsker søde sager, det gælder stort set alt med sukker i, chokolade, kage og så er der jo ikke noget bedre end en god gang bland selv slik. Jeg lyver ikke, hvis jeg siger at mine piger nærmest er “lavet” på kage. I sær under mine graviditeter, der fik den altså ikke for lidt. Det skal siges, at jeg har rygrad som en regnorm, hvad angår søde sager, jeg elsker det virkelig.. Ååhh det er forfærdeligt.. Der må sidde andre der ude med samme craving, eller burde jeg sige sukkerafhængighed..

Jeg stod hvid brud i sep 2012, hvor jeg sagde JA til manden i mit liv – borgerlig vielse ved Gentofte sø, med efterfølgende stor middag og fest. Det er og bliver en af de største dage i mit liv. Jeg ved godt, at det er totalt cliche at sige, men sån er det bare.

Jeg har formået at få to klip i kørekortet og et hav af parkeringsbøder – dog er der på retur med alle de bøder.. Det må være alderen der har gjort mig klogere og har fået foden til at lempe lidt på speederen. Men der skal altså ikke meget til, at man lige kommer til at køre en smule for stærkt og så falder hammeren, det virker desværre ikke at smile sødt til betjenten, tro mig, jeg har prøvet:p

Jeg er opvokset i forstaderne og elsker Nik og Jay – faktisk så meget, at en nær veninder unde en intimkoncert med dem, fik dem til at skrive en personlig hilsen til mig i anledning af min bryllupsdag.. En lille hilsen der faldt i god jord, ja det lyder lidt tosset og normalt er jeg ikke fan fan, men de gør det nu godt:) det er da omgås blevet til et par koncerter med tiden.

Apropos fan, så er jeg FCK fan, hvis vi snakker fodbold. Inden jeg fik børn, så var det ikke unormalt at jeg kunne findes i parken, iført en spilletrøje, en hotdog og en kold øl og selvfølgelig i godt selskab. Ja på mange punkter er jeg nok lidt af en drengepige, selvom jeg også elsker at dulle mig op.

Jeg har røget siden jeg var 15 – vi snakker ikke bare er par stykker om dagen, nej jeg var storryger, der røg i hvert fald en pakke om dagen, hvis ikke halvanden, så omkring en 30 stykker. Men jeg stoppede for 2 år siden, et par måneder inden mit bryllup. Og har ikke røget siden👏 Det var faktisk lettere end jeg have forventet, så hvis der sidder nogle rygere der ude, der gerne vil stoppe, så er der håb forude vil jeg bare lige sige. Jeg har selv været en af dem der tilrettelagde mit liv efter mine cigaretter.. Skræmmende tanke, men sån var det.. Hver gang der åbnede sig en mulighed for at jeg lige kunne få en smøg, så blev der fyrret op og det er uden undtagelse.

Jeg har danset disco og jazzballet i 7 år, men stoppede i de tidlige teenageår.

Jeg har været en “ægte” ridepiger, med egen pony, Smirnoff hed hun. Jeg dedikerede det meste af min fritid ril sporten og red springkonkurrencer på højt plan, en tid jeg virkelig nød og til tider savner jeg virkelig en skøn tur i skoven på hesteryg – det var med sorg i sinde, at jeg måtte sælge min højtelskede pony videre, men sån er gamet, jeg var blevet for langbenet til den lille gråskimmel. På det tidspunkt blev drenge og alkohol vist også lidt interesant.

Et sidste lille fact om mig. Jeg er vild med temafester, der hvor man kan få lov at give den gas og skeje helt vildt ud med udklædning. Den får ikke for lidt. Generelt er jeg ret glad for ordsproget hellere for meget end for lidt og det gælder også i dette tilfælde..

Det var lige 10 facts om mig, så er der kun tilbage at ønske jer alle en skøn fredag aften og god weekend.

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Fru Skov
  juni 26, 2015 at 11:22 pm

  Årh, dejligt hyggeligt indlæg! 🙂

  • Reply
   blonde toner
   juni 26, 2015 at 11:35 pm

   Dejligt du læser med.. God weekend 🙂

  Skriv kommentar